Hemstäd

Räcker inte orken till för att hinna med att städa? Vill du lägga tiden på andra aktiviteter? Hemstädning är något av vår specialitet och har många referenser och goda omdömen. Kvalite och Flexibelitet.

Varför välja STYRKA städservice?

Lokala och välkända

Kollektivavtal med Kommunal

Alltid nöjd-kund-garanti

SRY utbildad personal

Sak och Ansvarsförsäkring

Så kommer du igång med hemstäd.

Vi vill gärna göra ett kostnadsfritt hembesök för att ge er bästa tänkbara offert. Ring vår trevliga kundtjänst eller anmäl dig här så kontaktar vi er så snart vi kan. Det är du som bestämmer hur ofta du vill ha städning och i vilken omfattning – men vi ger dig gärna råd.

RUT

Kan man få skattereduktion på tjänsten?

Tjänsten ingår i skattereduktionen för hushållsnära tjänster (RUT), du betalar bara 50 procent av arbetskostnaden direkt på fakturan.

Försäkringar och tystnadsplikt

Ansvarsförsäkring är en självklarhet för att ge maximalt trygghet för dig som kund. Vi jobbar kontinuerligt med att se över våra försäkringar och sättet vi förbättrar arbetet för att skapa maximalt med trygghet.

Tystnadsplikten är en viktig förutsättning för att du som kund ska bygga förtroende för oss. Innan vi påbörjar en hemstädning tecknas ett sekretessavtal med yppandeförbud och säkerhetsrutiner som följs strikt av vår personal.

Intresseanmälan