Flyttstäd

När man äntligen packat klart och kört iväg med allt bohag kan det kännas alldeles för mycket att sätta igång en omfattande flyttstädning. Man vill förståeligt nog lägga all energi på sitt nya hem. Flyttstädning är inte bara jobbigt och komplicerat utan kan vara stressigt att hinna med. Vi på STYRKA har lång erfarenhet av flyttstädning och hjälper dig planera och utföra en effektiv flyttstädning. Självklart får du garanti på att jobbet utförs enligt de rekommendationer som finns.

RUT

Kan man få skattereduktion på tjänsten?

Tjänsten ingår i skattereduktionen för hushållsnära tjänster (RUT), du betalar bara 50 procent av arbetskostnaden direkt på fakturan.

Så funkar det!

Vi har lång erfarenhet av flyttstäd och är experter på att planera och utföra arbetet. Kontakta vår trevliga kundtjänst tidigt så vi kan boka en tid för att sitta ner och göra en utförlig plan. Vi talar även om tex praktiskt hantering av nycklar m.m.

När man lämnar bort flyttstädning ska man känna sig trygg – det kan du STYRKA städservice älskar det vi gör – in i minsta detalj. Du lämnar efter dig ett skinande hem.

  • Vi tar med all utrustning och städmaterial
  • Vi städar alla era ytor grundligt
  • Fönsterputs och karmtvätt ingår

Intresseanmälan